1. Sherbime

     • Custom Glass Fabrication

      Custom Glass Fabrication

      Professional Glass Fabrication Prodhuesi, siguron komponent?t machined me porosi optike nga prototip t? v?llimit t? lart? dhe prodhimit OEM. T? p?rmbushur k?rkesat tuaja specifike t? madh?sis? porosi, duke e shmangur, shpime, prerja e ujit-jet, kalitje, shtypje.
     • Mbeshtetje teknike

      Mbeshtetje teknike

      inxhinier? t? talentuar dhe pun?tor?t, pajisje t? p?rparuara, p?rvoja vjet, na mund?son q? t? ju ofroj? proceset profesionale dhe t? sh?rbimit.
     • Cil?sia e produkteve

      Cil?sia e produkteve

      Kaluar ISO 9001, t? gjitha pjes?t jan? RoHS, arrijn? certifikuar. Ne kryejn? inspektimin e ?do pjese pasi buz? r?nd?, kalitje, shtypje.
     • lakueshm?ri

      lakueshm?ri

      Ne jemi fleksib?l me oraret e shp?rndarjes dhe n? gjendje p?r t? siguruar koh? relativisht t? shpejt? t? ?oj? n? t? dy mostrave dhe t? prodhimit.

     Rreth kompanis?

     Punojn? me kompanit? n? shkall? t? gjer? Saida Glass ?sht? themeluar n? vitin 2011, e cila ndodhet n? Dongguan, n? af?rsi t? portit Shenzhen dhe portin Guangzhou. Me p?rvoj? mbi shtat? vjet n? p?rpunimin e qelqit, e specializuar n? xhami p?rshtatur, ne punojm? me shum? nd?rmarrje t? m?dha t? tilla si Lenovo, HP, TCL, Sony, Glanz, Gree, CAT dhe kompanit? e tjera. Wide Product Range p?r t? zgjedhur nga

     • Optical capacitive panele qelqi touch screen
     • Screen panele mbrojt?se qelqi
     • panele shkon xhami e pajisjeve sht?piake dhe pajisjeve industriale.
     • panele qelqi me trajtimin e sip?rfaqes:
     • WATER JET prerja 5
     • 1 (1)

     Business Partners

     • Huawei-logo-120x120
     • 合力泰 120x120
     • Tefal-Logo 120X120
     • kohler_ 120x120
     • Leica_Geosystems logo-120X120
     • 聯創電子 LOGO 120x120
     • elo-logo-120X120
     • Cat-logo-120x120
     ?
     WhatsApp Online Chat!
     天天啪_天天啪啪啪_天天啪在线视频_啪啪在线综合影院