1. услуги

     • Прилагодено стакло Изработка

      Прилагодено стакло Изработка

      Професионални стакло Изработка производителот, обезбедува сопствени машински оптички компоненти од прототип на висока ?ачина на звук и OEM производство. Задоволат вашите специфични бара?а на сопствени големина, Ивица, дупче?е, вода-авион сече?е, кале?е, печате?е.
     • Техничка поддршка

      Техничка поддршка

      Талентирани инженери и работници, напредна опрема, години искуство, ни овозможи да ви обезбеди професионална процеси и услуги.
     • квалитет на производите

      квалитет на производите

      Помина ISO 9001, сите делови се RoHS, да стигнете до потврди?а. Ние спроведе инспекци?а на секо? дел по работ брусе?е, кале?е, печате?е.
     • флексибилност

      флексибилност

      Ние сме флексибилни со временски рок на испорака и во состо?ба да обезбеди релативно брзо доведе време на примероци и производство.

     за компани?ата

     Работа со Големи компании Саида стакло е основана во 2011 година, ко?а се нао?а во Dongguan, во близина на Шенжен порта и Гуангжу порта. Со пове?е од седум години искуство во обработка на стакло, специ?ализирани во кориснички стакло, ние работиме со многу големи претпри?ати?а, како што Леново, HP, TCL, Сони, Glanz, Gree, САТ и други компании. Широк спектар на производи да избираат од

     • Оптички капацитивни екран на допир стаклени панели
     • Екран заштитно стакло панели
     • Калено стакло панели на апарати за дома?инство и индустриски опрема.
     • Стаклени панели со површинска обработка:
     • Воден млаз СЕЧЕ?Е 5
     • 1 (1)

     Business Partners

     • Huawei-logo-120x120
     • 合力泰 120x120
     • Tefal-Logo 120X120
     • kohler_ 120x120
     • Leica_Geosystems logo-120X120
     • 聯創電子 LOGO 120x120
     • elo-logo-120X120
     • Cat-logo-120x120
     ?
     WhatsApp Онла?н Chat!
     天天啪_天天啪啪啪_天天啪在线视频_啪啪在线综合影院