1. layanan

          • Custom Kaca Pengolahan

            Custom Kaca Pengolahan

            Professional Kaca Pengolahan Produsen, menehi komponen optik adat machined saka prototipe kanggo volume dhuwur lan produksi OEM. Syarat tartamtu saka ukuran adat, edging, ngebur, nglereni banyu-jet, tempering, printing.
          • technical support

            technical support

            engineers bakat lan buruh, majeng peralatan, years 'experience, mbisakake kita kanggo nyedhiyani sampeyan pangolahan profesional lan layanan.
          • produk kualitas

            produk kualitas

            Liwati ISO 9001, kabeh bagean sing RoHS, tekan certificated. We tumindak pengawasan saka saben bagean sawise pinggiran mecah, tempering, printing.
          • keluwesan

            keluwesan

            We fleksibel karo jadwal layang lan bisa kanggo nyedhiyani mimpin relatif cepet ing loro conto lan produksi.

          About Company

          Bisa nganggo Companies Gedhe-ukuran Saida kaca iki didegaké ing taun 2011, kang dumunung ing Dongguan, cedhak port Shenzhen lan port Guangzhou. Karo pengalaman liwat pitung taun ing Processing kaca, specialized ing kaca selaras, kita bisa karo akeh Enterprises gedhe-ukuran kayata Lenovo, HP, TCL, Sony, Glanz, gree, CAT lan perusahaan. Wide Range Product Pilih Saka

          • capacitive Optical Panel layar tutul kaca
          • Panel kaca protèktif layar
          • Panel kaca tempered saka kluwarga Perkakas lan peralatan industri.
          • Panel Kaca karo perawatan lumahing:
          • WATER JET CUTTING 5
          • 1 (1)

          Business Partners

          • Huawei-logo-120x120
          • 合力泰 120x120
          • Tefal-Logo 120X120
          • kohler_ 120x120
          • Leica_Geosystems logo-120X120
          • 聯創電子 LOGO 120x120
          • elo-logo-120X120
          • Cat-logo-120x120
          ?
          Tampilan Online Chat!
          天天啪_天天啪啪啪_天天啪在线视频_啪啪在线综合影院